Gebedsbrief Henk en Anneke September 2020

Gebeds/Nieuwsbrief
van Henk en Anneke
Lieve vrienden
Het is hoog tijd dat we weer een update geven over de tijd die achter ons ligt. Maar…. natuurlijk willen we ook naar de toekomst kijken. Wanneer je, na het lezen van deze nieuwsbrief, ons iets wil vertellen hoe het jou vergaat in deze tijd, stuur dan gerust even een mailtje!! Het is goed om persoonlijk bij elkaar betrokken te blijven!

Ons gezin
Met gepaste trots gebruik ik de foto waar onze hele familie op staat. Met vreugde kunnen we ook bekendmaken dat Lisa geboorte heeft geven aan een nieuwe zoon! De bevalling heeft wat op zich laten wachten, maar is goed verlopen. Gebed is wel gevraagd. Er komt nog verder onderzoek naar Jenoah’s niertjes.

Het Noorden
Voor Anneke en mij wordt het steeds duidelijker dat wij naar het Noorden gaan verhuizen. Er zijn verschillende opties voorbij gekomen, maar op dit moment lijkt er een huis voor ons te staan in Veendam. Het zal een grote verandering voor ons zijn, niet in de laatste plaats omdat alle kinderen en kleinkinderen in de regio van Den Haag wonen. We willen 2020 gebruiken om hier af te bouwen en in het Noorden op te bouwen. Behalve in het noorden, zijn we ook betrokken bij nieuwe ontwikkelingen die plaatsvinden in de Alblasserwaard. Het lijkt erop dat hier het concept van “VaderHuis zijn” tot ontwikkeling gaat komen! Natuurlijk houden we jullie op de hoogte.
Dichter bij de Vader
In de corona tijd heb ik mijn volgende boek af kunnen schrijven. Het is een vervolg op mijn boek “Leven vanuit zoonschap”. We verwachten dat het rond september uit zal komen en de titel is “Dichter bij de Vader”. Zelf ben ik er erg enthousiast over! Mijn eerste boek wordt momenteel ook in het Kanada (een taal in India) vertaald en er wordt gewerkt aan een Russische vertaling. Mijn eerste boek is nu ook in het Engels gedrukt en verkrijgbaar, met o.a. een voorwoord van Ken Gott en Isabel Allum !

Mozambique
Mooi nieuws vanuit Mozambique! De dochter van Corrie, Heleninha, is getrouwd met Fausio!!!! Zoals te zien heeft dit midden in de Corona tijd plaatsgevonden. Maar dat maakt de bruid er niet minder mooi op!
Het is nog steeds niet zeker of we in september met een paar mensen naar Mozambique kunnen gaan. Rond april 2021 willen we dan met een team naar Corrie. Dan zal er de mogelijkheid zijn om het Vaderhart van God te delen, maar ook om aan het huisje van Corrie werken. Ter plekke kunnen we ook plannen maken om het trainingcentrum te realiseren. Je ziet, het project in Mozambique gaat door!
Wil je dit project ondersteunen? Maak je gift dan over naar:
H. Bruggeman NL04 INGB 0003567511 o.v.v. Gift Mission
Project Mozambique

India
Na mijn bezoek in januari aan India is er veel gebeurd. Tot op de dag van vandaag zijn we o.a. bij het werk in Hubli betrokken gebleven. Door de coronacrisis is er veel nood bij de allerarmsten. Samen met Mathijs Piet van Ambassadors Ministries hebben we in de afgelopen tijd verschillende projecten kunnen ondersteunen. We hebben geld kunnen overmaken, waardoor de kerk in Hubli voedsel kon brengen aan de gezinnen levend in de slums. Daarnaast stuur ik nu regelmatig korte half uurs boodschappen over de openbaring van het Vaderhart, die zij in verschillende delen van de stad kunnen laten zien. (Zie foto’s rechts onder en boven)
De samenwerking met Mathijs en Wil Piet heb ik nog versterkt door deel uit te gaan maken van het bestuur van de stichting Ambassadors Ministries Missions. De mensen van de kerk in Hubli zijn nu ook bezig om mijn eerste boek in de plaatselijke taal, het Kanada, te vertalen. Hierna willen ze het ook nog in het Telegu vertalen. Wat is het mooi om de openbaring van het Vaderhart van God zichtbaar te zien worden.
Conferenties
Het corona virus heeft ook voor ons veel veranderingen gebracht. De conferenties met Isabel Allum en die van Rick Wienecke konden niet doorgaan. De verwachting is dat deze later alsnog gaan plaatsvinden. Zodra we iets meer hierover weten, gaan we jullie natuurlijk op de hoogte houden.

Oostenrijk
Op dit moment kijken we terug op onze eerste conferentie die na 5 maanden weer door kon gaan. Het was een in Hoch-Imst in Oostenrijk. Het was het derde jaar op rij dat we hier een Vaderhartconferentie hebben gehad. Naast een heel goede accomodatie is de omgeving ook prachtig. Op 500 meter van het huis is er de kabelbaan die je naar
boven op de berg brengt.
Missiontrips
Op dit moment is de Missiontrip naar Oeganda uitgesteld. Ook is er nog geen duidelijkheid over onze reizen naar Kosovo en Albanië. De planning is dat we in ieder geval in april 2021 met een gedeeltelijk bouwteam naar Mozambique gaan. Het is nog niet zeker of we in september van dit jaar ook nog naar Corrie kunnen gaan.

Ondersteuning
Het is heel bijzonder om te zien dat God door mensen voorziet. Door het wegvallen van conferenties en spreekbeurten, viel ook een groot deel van onze inkomsten weg. Bij aanvraag bleek dat wij geen tegemoetkoming van de regering kregen. Maar van verschillende kanten waren er wel mensen die iets extra’s naar ons overmaakten.

Wij willen iedereen die ons (maandelijks) ondersteunt daarom opnieuw heel hartelijk bedanken. Wij zijn voor de financiën van God afhankelijk, maar we zien dat de Vader heel vaak gewone mensen gebruikt om te voorzien. Bovenaan deze nieuwsbrief staan in de linkerkolom de bankgegevens als je ons wilt ondersteunen om de openbaring van het Vaderhart te verspreiden.

VaderHuis
Ook het VaderHuis heeft in de afgelopen tijd geen samenkomsten gehad. Na overleg hebben we besloten om niet in de zomervakantie met het opstarten van de diensten te beginnen. We hebben daarom besloten om met september weer te beginnen.
We willen je graag uitnodigen om een keer één van de zondagavonddiensten van het VaderHuis bij te wonen. Wanneer je in de buurt bent, dan ben je van harte welkom!
Onze samenkomsten zijn vanaf september 2019 iedere eerste en derde zondagavond van de maand. Inloop vanaf 18:30 uur. Kijk op de website of we op 6 of 20 september beginnen. Dit is afhankelijk of de Missiontrip naar Mozambique plaatsvindt.

HET ADRES VAN VADERHUIS DEN HAAG:
Korte Vleerstraat 230 Den Haag Aanvang: 19:00 uur (inloop vanaf 18:30 uur)
(In het gebouw van JHOP – 1ste verdieping) www.vaderhuis.org

Hartelijk welkom

Henk en Anneke Bruggeman
VaderHuis “DeBeweging”

Wil je een gesigneerd exemplaar van mijn boek “Leven vanuit zoonschap” of “ongekende liefde” dan kan dit d.m.v. een mailtje naar vaderhuis@yahoo.com. Vermeld even je postadres in de mail. Ik stuur je dan de betaalgegevens toe.

Gebedspunten
• Dank voor volledig herstel na het darmonderzoek (Henk)
• Dank dat we voorzichtig aan weer VaderHartconferenties kunnen houden
• Bid voor ons als gezin!
• Bid voor de kerk in India, dat zij de mogelijkheid heeft om de liefde van de Vader te laten zien aan een land in nood!
• Bid voor mijn nieuwe boek “Dichter bij de Vader” dat naar verwachting in september uitkomt.
• Bid voor nieuw maandelijks support
• En….. bid voor een nieuwe auto!

AGENDA

We hebben nog steeds een sterk uitgedunde agenda! We hopen dat we binnenkort weer de mogelijkheid hebben om op de verschillende plaatsen te kunnen spreken.

September 2020
6 sept. VaderHuis Den Haag start opnieuw met samenkomsten!
(elke eerste en derde zondagavond van de maand)
www.vaderhuis.org

18,19,20 sept. Vaterherz Konferenz in Hamburg
in die Freien Gemeinde Hamburg-Walddörfer
www.fgwhamburg.de

Oktober 2019
23 – 25 Okt. Vaterherz Konferenz in Gieleroth –
Duitsland
(mit Frank Krause)
www.hisman.de

November 2020
1 nov. Spreken in Chr. gemeente Live Katwijk
www.christengemeentelive.nl

6,7,8 nov. Vaterherz Konferenz in Vaterhaus Gemeinde – Aue
www.vaterhaus-gemeinde.de

22 nov. Spreken in CAMA Evangelische Gemeente Paroussia – Gouda
www.parousia.nl

December 2020
6 dec. Spreken in de Evangelische gemeente Nunspeet
www.egnunspeet.net

Voor up-to-date informatie van spreekbeurten en seminars zie:
www.fatherhousethemovement.com, / www.vaderhuis.org

PS. Wij kunnen altijd kijken of we je kunnen helpen met het organiseren van een Vaderhartconferentie bij jou in de buurt!

Laatste nieuws:

Anneke en ik kijken terug op een heerlijke week in een lodgetent in Luxemburg. We konden genieten van de rust en hebben heerlijk gewandeld op het Mullerthalpad dicht bij Berdorf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *